Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка: "Ми хочемо повернути все"

Володимир Зеленський дав інтерв'ю українським журналістам, де вперше розповів, хто із захисників був на заводі "Азовсталь", якою несподіванкою для українців стали ракети з Білорусі і про те, що він особисто вважатиме перемогою в цій війні.

Олена і Володимир Зеленськие, фото: Офіс Президента
Олена і Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента
https://www.president.gov.ua/

Зірка "МастерШеф" Ліза Глинська вийшла заміж за свого обранця: "Не зважаючи на дощ і війну"

Єлизавета Глинська поділилася неймовірною новиною - вона вийшла заміж за свого обранця. Дівчина розповіла, що вони розписалися, незважаючи на дощову погоду і війну в її рідній країні. До такого заходу вона вбралася в блакитну вишиванку і одягла на голову симпатичний вінок з жовто-синіх кольорів, не забувши про букет нареченої.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ліза Глинська, фото з instagram
Ліза Глинська, фото з instagram

Яким буде курс гривні: НБУ визначив умови ринкового рулювання

З метою забезпечення життєдіяльності органів державної влади та критичної інфраструктури, НБУ прийняв рішення вести ряд обмежень і відмовитися від ринкового регулювання курсу валют. Однак глава НБУ Кирило Шевченко назвав умови, за яких установа готова повернутися до вільного ринкового курсу.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро: "Сидіти і курити бамбук"

Сергій Притула займається волонтерством вже тривалий час. З 2014 року він допоміг не одній бригаді ЗСУ, зібравши потрібну кількість коштів і купивши необхідне обладнання для успішного ведення бойових дій. З 24 лютого 2022 року Благодійний фонд Сергія Притули отримав близько 700 мільйонів гривень.

Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу
Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу

Байден побив путіна: в The Sims вийдуть нові ігрові набори Moonlight Chic і Little Campers-створити бункерного Діда тепер простіше

Багато українців знайомі з іграми серії "The Sims" і поки все в очікуванні випуску 5 частини гри, розробники випускають нові ігрові набори. На офіційному акаунті The Sims з'явилася інформація відразу про два нових наборах, які повинні вийти в найближчі дні в грі. Також розробники показали скріншоти, пов'язані з цими комплектами, які дають невелике розуміння того, які новинки очікують ігроманів в оновленні.

The Sims, кадр з гри
The Sims, кадр з гри