Національний банк розповів про 5 корисних послуг, які можуть допомогти зберегти гаманець цілим під час війни. Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства в facebook.

У Нацбанку зазначили, що українці вже майже три місяці страждають від війни, розпочатої рф, але в той же час зберігається ризик і інших небезпек. Наприклад, пошкодження автомобіля, травми або інші проблеми зі здоров'ям. В умовах війни кожна гривня важлива, тому страхові послуги можуть дуже допомогти в цей складний період і вберегти сім'ї від непідйомних витрат.

Гаманець. Фото: скрін youtube
Гаманець. Фото: скрін youtube

У відомстві підкреслили, що незважаючи на ситуацію в країні ринок страхування працює стабільно, тому можна активно користуватися найпопулярнішими страховими послугами:

  • "Автоцивілка" - договір, що покриває збитки, завдані третім особам власником поліса в разі ДТП;
  • Страхування транспортних засобів від ризиків пошкодження, знищення внаслідок ДТП, стихійних явищ, пожежі та інших ризиків, а також викрадення;
  • Страхування при виїзді за кордон, що захищає від непередбачених витрат у разі раптового захворювання або настання нещасного випадку в іншій країні;
  • Добровільне медичне страхування;
  • Страхування рухомого та нерухомого майна на випадок втрати або пошкодження внаслідок пожежі, природних явищ, крадіжки та інших ризиків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Знай писав, Долар по 40: депутат спрогнозував курс валюти.

Також ми писали, 35 млрд гривень: у Пенсійному фонді зробили важливу заяву стосовно травневих пенсій.

Крім того, ми повідомляли, хто не зможе пройти національний мультипредметний тест: обов'язковий алгоритм дій для участі.