Міністерство соціальної політики розширює коло осіб, які постраждали від війни і мають право на соціальну допомогу. Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства в соціальній мережі facebook.

Глава Мінсоцполітики Марина Лазебна провела зустріч з Метью Холлінгвортом, координатором з надзвичайних операцій Всесвітньої продовольчої програми для України. Під час ВТС сторони домовилися розширити співпрацю і розширити коло одержувачів додаткової державної допомоги.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

У Мінсоцполітики запропонували не обмежуватися допомогою тільки внутрішньо переміщеним особам і закликали виплачувати допомогу наступним категоріям:

  • людям на тимчасово окупованих територіях;
  • людям на територіях, де відбуваються активні бойові дії;
  • людям на деокупованих територіях, які не реєструвалися як внутрішньопереміщені особи.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Заявку на отримання допомоги можна буде подати вже наприкінці травня через інформаційну платформу "єДопомога".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, український контент менше блокуватимуть у Facebook та Instagram: Михайло Федоров розповів, про що домовився з Meta.

Також наш портал інформував, Микола Кулеба розповів щасливе продовження історії про брата і сестру, яка зворушила Україну: "Знову допомагає".

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.