Міністерство соціальної політики розширює коло осіб, які постраждали від війни і мають право на соціальну допомогу. Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства в соціальній мережі facebook.

Глава Мінсоцполітики Марина Лазебна провела зустріч з Метью Холлінгвортом, координатором з надзвичайних операцій Всесвітньої продовольчої програми для України. Під час ВТС сторони домовилися розширити співпрацю і розширити коло одержувачів додаткової державної допомоги.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

У Мінсоцполітики запропонували не обмежуватися допомогою тільки внутрішньо переміщеним особам і закликали виплачувати допомогу наступним категоріям:

  • людям на тимчасово окупованих територіях;
  • людям на територіях, де відбуваються активні бойові дії;
  • людям на деокупованих територіях, які не реєструвалися як внутрішньопереміщені особи.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Заявку на отримання допомоги можна буде подати вже наприкінці травня через інформаційну платформу "єДопомога".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, український контент менше блокуватимуть у Facebook та Instagram: Михайло Федоров розповів, про що домовився з Meta.

Також наш портал інформував, Микола Кулеба розповів щасливе продовження історії про брата і сестру, яка зворушила Україну: "Знову допомагає".

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.