Воїни ЗСУ знищили особливо небезпечного шкідника на полях України: добре палає

59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка виклала нове відео зі знищенням техніки рашистів. Воїни 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка продовжують активно знищувати окупантів. Цього разу під приціл ЗСУ потрапив танк і зенітно-ракетний комплекс.

Знищений транспорт окупантів. Фото: Telegram
Знищений транспорт окупантів. Фото: Telegram

Еммануелю Макрону запропонували віддати частину Лазурного Берега росії: для збереження "обличчя" Путіна

Французькому президенту зробили задоволену "вигідну пропозицію" для співпраці з російськими окупантами. Може віддати Лазурний берег Росії, щоб врятувати обличчя Путіна. Це була його відповідь Еммануелю Макрону, який не так давно зробив пропозицію поступитися своїм суверенітетом заради майбутнього російського президента.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео
Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео

Кіра Рудик потрапила в ганебний скандал: "Хочеться хайпануть"

Голова партії "Голос" Кіра Рудик потрапила в скандал через свій коментар щодо евакуації українських бійців з багатостраждальної "Азовсталі". Видання "The New York Times" написало про те, що Кіра Рудик бере участь у переговорах щодо "Азовсталі". Відреагував радник голови офісу президента Михайло Подоляк категорично заперечуючи, що голова партії "Голос" Кіра Рудик бере участь у переговорах щодо евакуації.

Кіра Рудик, фото з соцмереж
Кіра Рудик, фото з соцмереж

Ірина Федишин осоромилася гомофобними висловлюваннями: "Ти йдеш на х*й слідом за російським кораблем"

Співачка Ірина Федишин після скандалу з оцінкою учасника від Польщі на Євробаченні-2022, встигла вляпатися вже не в один скандал. Днями вона осоромилася, показавши, як випробовує надіслані з США шоломи для українських воїнів, стріляючи в них кулями.

Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn

До кінця літа: у МВС заявили, коли Україна відвоює окупований Донецьк і Луганськ

Росіяни дійсно продовжують ракетні атаки по містах і областях України, але вони істотно втратили інтенсивність. В кінці червня-початку липня Збройні Сили України підуть в контрнаступ і вже до кінця літа відвоюють всі тимчасово окуповані території, включно з Донецьком і Луганськом.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook