Kalush Orchestra представили довгоочікуваний кліп на пісню "Stefania": знімали в зруйнованих містах Київської області, з дітьми та військовими

Олег Псюк повідомив про довгоочікувану новину для кожного його фаната - кліп на популярну пісню "Stefania", з якою він переміг на Євробаченні, вже готовий і доступний до перегляду на його YouTube каналі. Варто відзначити, що через 2 години з моменту публікації ролик вже переглянули понад 220 тисяч разів, а коментарів він зібрав близько 13 тисяч.

Kalush Orchestra, фото з Євробачення 2022
Kalush Orchestra, фото з Євробачення 2022

Путін серйозно хворий, а на його місці буде Микола Патрушев - тарологиня Людмила Хомутовська розповіла про наступника

Нещодавно українців порадували новиною про те, що володимир путін важко хворий і зовсім скоро на нього чекає складна операція. Про те, правда це чи ні і на що варто розраховувати українцям розбиралися ведучий Юрій Третяк і тарологиня Людмила Хомутовська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

В Україні різко подешевшали популярні овочі: скільки потрібно віддати для приготування салату

В Україні спостерігається зниження цін на популярні овочі - помідори та огірки. Яка актуальна вартість і в якому супермаркеті дешевше. Про це свідчать дані на сайті Мінфіну, складені з урахуванням цін огірків і помідорів у великих мережах супермаркетів України.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Оборона Києва підготовлена до нового нападу: у військовій адміністрації прорахували путіна на 10 кроків вперед

У столиці не виключають найгіршого сценарію у війні з Росією, адже Київ залишається головною ціллю ворога. Про це заявив начальник штабу військової адміністрації Києва Сергій Корнійчук. Київ потрохи відновлюється до повоєнного стану, однак вважати, що війна завершилася зарано, з таким "сусідом" треба завжди бути напоготові.

Навчання в Естонії. Фото: Youtube
Навчання в Естонії. Фото: Youtube

Тіна Канделакі запропонувала дати Зеленському "Оскар" після перемоги Kalush Orchestra: "Запропонують схиляти коліно"

Kalush Orchestra феєрично перемогли на Євробаченні, отримавши рекордну кількість балів від глядачів. Адже аж 28 країн з 40 віддали Україні 12 балів. Звичайно ж, такий стан речей не влаштував росіян і вони почали плюватися жовчю направо і наліво.

Тіна Канделакі, фото Знай.uа
Тіна Канделакі, фото Знай.uа