Батьки пред'явили позов своєму синові на кругленьку суму: не зміг народити онука

Санджив і Садхана Прасад з Північного індійського штату Уттаракханд кажуть, що той факт, що їх син не подарував їм онука, викликав у них "психічні муки і домагання". Прасади кажуть, що витратили багато грошей на виховання і освіту свого сина і хотіли отримати компенсацію за витрачені гроші.

Весілля, фото: скріншот з відео
Весілля, фото: скріншот з відео

У Брітні Спірс стався викидень, як і у Регіни Тодоренко: "Vи будемо продовжувати".

Ще зовсім невавно поп-принцеса Брітні Спірс порадувала шанувальників тим, що скоро стане мамою вдруге. Після цього співачка викладала досить відверті фото у своєму блозі. Поки шанувальники раділи чудесному становищу Брітні, а сама міс Спірс зі своїм нареченим готувалися до пологів сталося те, чого бояться всі майбутні матусі. Брітні Спірс втратила дитину, у неї стався викидень.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Брітні Спірс, фото gettyimages
Брітні Спірс, фото gettyimages

Бійці спецпідрозділу "Kraken" попросила харків'ян повільно збирати валізи додому: "Vожемо сказати точно"

14 травня всі харків'яни, та й українці отримали приємні новини про те, що ЗСУ пішли в контрнаступ на Ізюмському напрямку. Також, життя в самому Харкові починає потроху відновлюватися і в місті запускають 24 автобусних маршрути. І хоча Новини вельми позитивні, військовослужбовці просять харків'ян не поспішати з поверненням додому.

Харків, руйнування. Фото: Youtube
Харків, руйнування. Фото: Youtube

Kalush Orchestra підірвали Євробачення і закликали врятувати "Азовсталь": Stefania посіла перше місце

14 травня відбувся грандіозний фінал пісенного конкурсу"Євробачення". Україну на ньому представила група Kalush Orchestra з піснею"Stefania". Ця пісня про маму стала негласним гімном боротьби українців з нападом росіян і окупацією нашої країни. У фіналі хлопці заспівали просто шедеврально і в кінці свого виступу Олег Псюк закликав врятувати Маріуполь і "Азовсталь", тим самим порушивши правила Євробачення. За результатами голосування журі 1 місце посіла Великобританія, а Україна-4. А ось глядачі забезпечили Україні колосальний відрив.

Kalush Orchestra, скріншот з відео
Kalush Orchestra, скріншот з відео

Крупи, масло і риба: українцям розповіли на які продукти різко злетіла ціна

Українцям розповіли, як продукти подорожчали найбільше в квітні 2022 року. Найбільше подорожчання торкнулося круп. Про це стало відомо з даних Державної служби статистики. Так, стало відомо, що пшоно подорожчало на 21,5% до 26,1 гривень за кілограм. Рис подорожчав на 21,1% до 40,1 гривень за кілограм, а гречка - на 13,8% до 61,7 гривень за кілограм.

крупи, скріншот з відео
крупи, скріншот з відео