Астрологи запевняють, що найближчі 3 місяці будуть дуже сприятливим періодом для трьох знаків зодіаку через транзит Меркурія, який подарує їм унікальний шанс змінити життя.

За словами астрологів, Овнам, Ракам і Левам потрібно визначитися з цілями на майбутнє до 11 липня, а потім вже приступати до їх реалізації.

Астрологія, фото з Instagram
Астрологія, фото з Instagram

Овнам, які відрізняються сміливістю і любов'ю до ризиків, належить змінити своє оточення. Вони зустрінуть нових людей. Ті зроблять вигідну пропозицію, яка принесе знаку великий прибуток і дозволить здійснити мрію.

Період також обіцяє Овнам зустріч з другою половинкою, але побудувати щасливі відносини вони зможуть тільки якщо будуть чесні. Їм потрібно навчитися поважати думку інших і шукати компроміси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел

Сонце в Тельці і Меркурій в Близнюках подарують Ракам шанс знайти нову високооплачувану роботу, про яку вони раніше могли тільки мріяти. Справи йтимуть відмінно, що дозволить розраховувати на підвищення зарплати і просування по кар'єрних сходах.

Після колишніх непорозумінь і конфліктів Раки в особистому житті знайдуть неймовірне щастя. Ті, хто ще не пов'язаний узами шлюбу, можуть зважитися на цей важливий крок.

Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел

Леви будуть сповнений енергії і натхнення, нові проекти принесуть їм не тільки визнання колег, а й хороший заробіток. Знак матиме можливість зробити кар'єрний ривок. Завдяки збільшенню зарплати уродженці знака навіть задумаються про інвестиції.

Самотні Леви зустрінуть людину, з яким захочуть провести все своє життя. Ті, хто вже в парі, відправляться в романтичну подорож, яке дозволить їм знову надихнутися відносинами і повернути в них колишню пристрасть. На Львів чекають незабутні моменти та відпочинок, про який вони давно мріяли.

Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел

Нагадаємо, астролог повідомила про важливий і переломний період в травні: Юпітер в Овні створить справжні чудеса

Як повідомляв Знай.uа, астролог розповіла, чого очікувати від окупантів найближчим часом: "У травні війна ще буде"

Також портал Знай.uа писав, що гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2022 рік від астролога: кого чекає фінансовий успіх і кому пора змінити стиль