Вже не раз українці проводили пареллелі зі словами радника глави ОП Олексія Арестовича і тими подіями, які відбувалися потім.

Не можна не помітити, що прогнози експерта збуваються. Але що це: дар ясновидіння, удача сказати 100 передбачень, щоб збулося 10 або все-таки колосальний досвід і знання Арестовича, який освоїв не одну сферу діяльності? З цим спробувала розібратися тарологиня Кароліна.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж

Олексій Арестович обіймає посаду радника голови офісу Президента Андрія Єрмака зі стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки і оборони. Популярність політика різко зросла за час війни в Україні, йому навіть вдалося переманити всіх вовчиць у Олега Винника.

Але не тільки харизма і заспокійливий голос допомагають Арестовичу утримувати загальну увагу. Багато хто вірить, що він має здатність передбачати майбутнє. Так, ще в 2008 році політик попереджав про можливу анексію Криму росією. А в 2014, за годину до того, як на Майдані Незалежності почалися обстріли, він спрогнозував два сценарії розвитку подій (один з них відбувся).

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тарологиня вивчила життєве призначення політика і пояснила, в чому феномен його "передбачень".

"Згідно з розкладом Таро, головне завдання Олексія - насичення інформацією. Спочатку самого себе, потім інших. Завдання, здавалося б, досить просте, але в його ситуації є обтяжливий фактор – місяць в гороскопі Юпітера. Цей симбіоз завжди супроводжується якоюсь темрявою. Коли ми рухаємося при світлі місяця, нічого не бачимо, діємо по відчуттях, притягуємо небезпеку. Стресова ситуація. Юпітер, в свою чергу, має на увазі поширення інформації, новин. Розширення свідомості. Таким чином, призначення Арестовича - поширення новин і насичення людей інформацією в стресовий період", - прокоментувала тарологиня і ворожка Кароліна.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж

Багато хто також говорить, що Олексій може передбачати майбутнє, але експерт вважає, що це не так. Він не пророкує події, він просто дуже швидко думає і відмінно аналізує.

"Є люди, які взагалі не здатні не розумові процеси, як, наприклад, наші сусіди-агресори. Є ті, хто бачить буквально трохи далі свого носа. А є Кролик за східним гороскопом, як Олексій Арестович, якого неможливо наздогнати. Ми бачимо тільки верхівку айсберга - результат його розумових процесів і аналізів. Тому і створюється враження, що він має здатність бачити майбутнє."

Таролог Кароліна, фото Знай.uа
Таролог Кароліна, фото Знай.uа

Крім того, експерт Нового каналу зробила розклад Таро на найближче майбутнє Олексія Арестовича. Вона детально розібрала, які небезпеки чекають на політика, а також з'ясувала, чи вдасться перемогти його ворогам.

Вона впевнена, що травень - небезпечний період для "всеукраїнського заспокійливого". Але ворогам вона порадила б боятися, до тих пір, поки в України є така зброя, як Арестович.

"Виграти цю війну ворогам не вдасться, тому що найближчі два роки він буде на піку своїх можливостей і сам Всесвіт буде допомагати йому в реалізації його планів",- переконана Кароліна.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів про нову фазу російського вторгнення: є три варіанти розвитку подій.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович повідомив про послаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон.