"Укрзалізниця" повертає в потяги популярну послугу, яка зробить їзду ще комфортнішою, а також дозволить допомогти дітям, постраждалим від війни. Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії.

Починаючи з 13 травня "Укрзалізниця" повертає в поїзди Інтерсіті та Інтерсіті+ популярну послугу - замовлення їжі та напоїв. Так, пасажири зможуть поласувати в дорозі улюбленою їжею, зокрема хот-догами, сендвічами, кавою та десертами.

Укрзалізниця, фото: скріншот з відео
Укрзалізниця, фото: скріншот з відео

Втім, не обійшлося і без оновлень. Так, пасажири зможуть долучитися до допомоги дітям, які постраждали внаслідок російської агресії. Кожні 2 гривні від вартості кожного гарячого напою, купленого на борту, будуть спрямовані на допомогу діткам.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Пасажири зможуть долучитися до соціальної ініціативи, яку Укрзалізниця реалізує разом з фуд-партнером WOG Cafe та благодійним фондом "Твоя Опора", з 13 травня по 31 Серпня 2022 року. Фонд розподілить отримані кошти на допомогу дітям у 67 лікарнях у 20 областях України, а також підопічним дитячих будинків у містах, які страждають російською агресією", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Також наш портал повідомляв, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, наш портал інформував, що доньці українки, яку звільнили з роботи під час війни, загрожують відрахування з Університету через заборгованість: "Запевнила, що все погасимо".