У Міністерстві соціальної політики запропонували розширити коло українців, яким виплачуватимуть соціальну допомогу під час війни. Про це повідомляє "Пенсійний кур'єр" у соцмережі facebook.

Кабінет Міністрів України вже найближчим часом розгляне підготовлене Міністерством соціальної політики рішення про охоплення соціальною підтримкою ширшого кола українців, які мають право на відповідні грошові виплати

Українці. Фото: скріншот youtube
Українці. Фото: скріншот youtube

Як зазначила Марина Лазебна крім внутрішніх переселенців допомоги держави потребують й інші категорії українців з територій, які були під окупацією. Виплачувати допомогу хочуть тим, хто досі перебуває в заблокованих, оточених населених пунктах, без можливості заробляти на життя.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Крім внутрішньо переміщених людей допомоги також потребують люди з деокупованих територій, які пережили жахи окупації, і люди, які досі залишаються в окупованих, заблокованих і оточених містах", - заявила Марина Лазебна.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Дмитро Карпачов пояснив, як повернутися до нормального життя після війни і що робити мамі, яка залишилася одна з дитиною без підтримки.

Також наш портал інформував, топ мальовничих місць України, який зобов'язаний відвідати кожен після закінчення війни: Синевир, Лемурійське озеро, Олешківські піски.

Крім того, ми повідомляли, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Мінсоцполітики дали роз'яснення.