Укрзалізниця призначила додатковий рейс на один із найпопулярніших зараз напрямків. Новий потяг курсуватиме з української столиці до заходу України.

Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

Так, стало відомо, що Укрзалізниця запускає додатковий потяг Київ-Ужгород. Потяг 245/246 Київ – Ужгород – Київ у травні зробить три рейси з Києва та три - з Ужгорода. Укрзалізниця запускає додатковий потяг через значну популярність даного напрямку.

Потяг, фото Укрзалізниця
Потяг, фото Укрзалізниця

"+1 рейс для одного з найпопулярніших напрямків! Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia призначає додатковий поїзд №245/246 Київ – Ужгород – Київ. Він робитиме рейс з Києва та Ужгорода щодня з 13 по 18 травня", - зазначили в повідомленні Укрзалізниці у фейсбук.

Варто зазначити, що новий потяг вирушатиме з Києва о 23:01 і прибуватиме до Ужгорода о 14:10 наступного дня із зупинками в Мукачеві о 12:50 та на станції Батьово о 13:23. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 20:13 з Ужгорода. Прибувати до української столиці потяг буде о 10:11 наступного дня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Укрзалізниця запускає для киян повноцінний кільцевий маршрут електрички, розклад руху та ціни

Раніше Знай писав, залізна дипломатія від Укрзалізниці, прем'єр Канади Трюдо вражений сміливістю та відданістю українців: "Залишаєтеся, щоб допомогти..."

Також Знай повідомляв, на Київщині відновили залізничне сполучення по зруйнованому окупантами мосту: вперше за кілька тижнів прибула електричка