На Київщині почали відновлювати зруйновану російськими окупантами інфраструктуру. В одне з міст вперше за кілька тижнів змогла прибути електричка.

Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин, у суботу, 7 травня.

Так, стало відомо, що в Ірпені Київської області відновили пошкоджений російськими окупантами міст та залізничне сполучення. Завдяки цьому на вокзал вперше за кілька тижнів прибула електричка.

Відновлено залізничне сполучення, скріншот
Відновлено залізничне сполучення, скріншот

"Маємо залізничне сполучення! Сьогодні вперше за кілька тижнів на ірпінський залізничний вокзал прибула електричка. Дякую керівництву та колективу Укрзалізниці, Міністру інфраструктури України Олександру Кубракову, керівнику Офіса Президента й нашому Президенту за сприяння у швидкому відновленні нашого легендарного мосту!" - написав Олександр Маркушин та показав відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відновлено залізничне сполучення, скріншот
Відновлено залізничне сполучення, скріншот

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію України. Після чого указом президента Володимира Зеленського було введено воєнний стан та Україна розпочала героїчне протистояння.

Нагадаємо, українська економіка втратить не менше 30% через війну, яку розв'язала росія: як це вплине на ціни та курс долара.