"Укрзалізниця" спільно з лікарями без кордонів рятує життя українців за допомогою нових медичних поїздів. Спільними зусиллями вдалося врятувати вже півтисячі поранених мирних жителів з Донбасу. Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії в facebook.

Завдяки новим медичним поїздам вдалося врятувати життя 500 осіб, які були поранені і перебували на Донбасі. Відзначається, що рейси проводяться регулярно, проте про них не оголошують з метою безпеки.

Медичний поїзд. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia
Медичний поїзд. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

"Медичні поїзди Укрзалізниця і Лікарі без кордонів вивезли з Донбасу вже півтисячі поранених цивільних. Рейси медичних поїздів не розголошуються і тривають на регулярній основі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Варто нагадати, що останній з представлених навесні 8-вагонний медичний поїзд "Укрзалізниці" являє собою переобладнаний колійний госпіталь. У поїзді є окремий вагон інтенсивної терапії, апарат УЗД, дефібрилятори, кардіомоніторингова система та інше.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Також наш портал повідомляв, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, ми писали, пенсії під час війни: у ПФУ розповіли що буде з виплатами за травень.