У Міністерстві внутрішніх справ розповіли українцям, як відновити водійське посвідчення в умовах війни. Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства в соцмережі facebook.

У МВС нагадали українцям, що під час воєнного стану в Україні трохи змінюється процедура відновлення або обміну водійського посвідчення. Так, при зверненні в сервісний центр МВС достатньо надати тільки паспорт і копію ідентифікаційного коду. У мирний час водієві необхідно було надати ще й медичну довідку, але на даний момент ця вимога скасована.

Водійське посвідчення, скріншот: Youtube
Водійське посвідчення, скріншот: Youtube

"Нагадуємо, для відновлення втраченого водійського посвідчення слід звернутися в зручний сервісний центр МВС з:

  • паспорт
  • копією ідентифікаційного коду.

Зауважимо, що при обміні або відновленні водійського посвідчення в період воєнного стану - медична довідка скасована", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Також наш портал повідомляв, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, наш портал інформував, що доньці українки, яку звільнили з роботи під час війни, загрожують відрахування з Університету через заборгованість: "Запевнила, що все погасимо".