Українці поскаржилися на популярну піцерію, яка продає своїм клієнтам неякісну піцу. За словами покупців вони виявили в піці шматочки сала.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний список".

Так, стало відомо, що українці вирішили замовити піцу в піцерії IQ Pizza. Щоб поласувати і відволіктися вони замовили відразу три піци, проте зовнішній її вигляд і смак сильно розчарував українців.

Піца, фото з Телеграм
Піца, фото з Телеграм

Вже по приходу додому українці подивилися на своє замовлення. Відзначається, що їх розчарувала ковбаса, на думку покупців, щоб заощадити, піцерія поклала найдешевшу. А в піці "Карбонара", вони взагалі виявили шматочки сала, замість грудинки або ковбаси, як було заявлено в меню.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Відгук про IQ Pizza. Замовили три піци, всі три жахливі, ковбаса ніби куплена найдешевша, в карбонарі просто шматки сала лежать. Загалом піци огидні. Більше замовляти не будуть", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Чорний список".

Скріншот допису
Скріншот допису

Поки на цей інцидент в IQ Pizza ніяк не відреагували, тому як в піці опинилися шматки сала і неякісна ковбаса - невідомо.

Нагадавши, покрився шаром цвілі: у популярному супермаркеті українці підсунули зіпсований сир, який українка придбала для піци

Раніше портал Знай писав, в Україні підскочили ціни на соняшникову олію, яйця і гречку: скільки доведеться платити українцям у травні.

Також портал Знай повідомляв українцям показали нові ціни на гречку, рис, рослинну олію і борошно скільки коштуватимуть популярні продукти харчування в травні