Пропагандисти рф створили фейковий лист від ЗСУ, але спалилися на простому: "Звідки це знати відсталій країні-агресорці?"

Державна прикордонна служба України повідомила, що пропагандисти Кремля вигадали історію про введення в Україну польсько-литовського контингенту. Відповідну інформацію опублікував на своїй фейсбук-сторінці Генеральний штаб ЗСУ. Там попередили, що росія продовжує максимально спекулювати темою захоплення території України Польщею.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео

Якщо в додатку "Дія" зник сертифікат: у МОЗ повідомили про нові правила

У Міністерстві охорони здоров'я відповіли на найпоширеніші запитання, з якими звертаються до них українці. Зокрема, у відомстві пояснили, чи можна згенерувати в додатку "Дія" COVID-сертифікат після завершення його терміну придатності.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Додаток "Дія"
Додаток "Дія"

Сергій Притула звернувся до українців з поганою новиною про ленд-ліз від США: "Пообіцяли дати..."

Сергій Притула - відомий український шоумен, гуморист і неймовірно продуктивний волонтер, який з перших днів повномасштабної війни, що почалася 24 лютого 2022 року (хоча, по факту, вона триває вже протягом 8 років), створив масштабний штаб для допомоги не тільки мирним жителям, а й військовослужбовцям.

Сергій Притула, скріншот: Youtube
Сергій Притула, скріншот: Youtube

Брати Капранови пригадали давню історію з Леонідом Кравчуком, про яку ніхто не знав: "Уявіть собі рівень проблеми"

Відомі українські письменники брати Капранови - Дмитро і Віталій - пригадали один давній випадок з першим президентом України Леонідом Кравчуком, який помер напередодні, 10 травня. Цікава розмова відбулася, коли Леонід Кравчук приїхав на презентацію їхньої книжки "Мальована історія Незалежності".

Брати Капранови, facebook.com/KapranovyBraty
Брати Капранови, facebook.com/KapranovyBraty

Водійське посвідчення в Україні отримати стало простіше: Кабмін спростив процедуру, що змінилося

В Україні спростили процедуру отримання водійського посвідчення. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів України. Постанову схвалили на засіданні уряду 10 травня, повідомляється на сайті МВС України. Зокрема, спрощено процедуру навчання в автошколах та отримання посвідчення водія у Сервісних центрах.

Водійське посвідчення, фото: скріншот з відео
Водійське посвідчення, фото: скріншот з відео