Леонід Кравчук помер. Причиною стала складна операція на серці

На початку літа 87-річний Леонід Кравчук перебував у Київському інституті серця, де, власне, йому і робили операцію. 28 липня стан екс-президента значно погіршився – лікарі повідомили, що він вже не може самостійно дихати і був підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Леонід Кравчук, скріншот: Youtube
Леонід Кравчук, скріншот: Youtube

ЗСУ перетворили на купу металобрухту черговий гвинтокрил рф - "нічний мисливець" перетворився на здобич

Під Харковом бійці 92-ї бригади підбили черговий елітний гвинтокрил Мі-28. Судячи з бортового номера — виставковий зразок. Українські захисники з 92 бригади привітали вчора окупантів із днем перемоги 9 травня, збивши черговий Мі-28 над Бобрівкою Харківської області.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Збитий гвинтокрил Мі-28. Фото: Telegram
Збитий гвинтокрил Мі-28. Фото: Telegram

Що напишуть на могилі путіна: для російського диктатора підготували надгробок

Українцям нагадали, як помирали найжорстокіші диктатори світу, зокрема Гітлер та Сталін. Їхні ганебні смерті пам'ятають досі, а нації, які породили їх, проходили через прийняття реальності та сором.

путін, скріншот: Анастасія Приходько / Фейсбук
путін, скріншот: Анастасія Приходько / Фейсбук

Оксана Забужко показала те, чого не помічали українці протягом багатьох років: "З російськими окулярами на очах"

Відома українська письменниця Оксана Забужко описала все те, чого довгі роки не помічали українці перед власним носом, поки не розпочалася війна з росією і багато речей стали більш ніж очевидними.

Оксана Забужко, facebook.com/oksana.zabuzhko
Оксана Забужко, facebook.com/oksana.zabuzhko

Kalush Orchestra з України пройшли у фінал "Євробачення-2022" - всі аплодували стоячи

У вівторок, 10 травня 2022 року, стартував щорічний пісенний конкурс "Євробачення-2022", в якому Україна все ж взяла участь, незважаючи на повномасштабне вторгнення рашистської Федерації, що почалося 24 лютого 2022 року.

Kalush Orchestra, фото: Instagram
Kalush Orchestra, фото: Instagram

Українці отримають щорічну разову грошову допомогу: кому і яку суму виплатять у червні

У червні майже мільйон ветеранів та жертв нацистських переслідувань отримають щорічну разову грошову допомогу. Про це повідомляє "Пенсійний кур'єр" у Фейсбуці. Кабінет міністрів України ухвалив відповідну постанову №540 від 07.05.2022 р.

Виплати допомоги. Фото: YouTube
Виплати допомоги. Фото: YouTube