путін почав продавати вкрадене українське зерно: світу загрожує голод

Міністр економіки Німеччини Свенья Шульце вирішила розкрити ще одну правду про росіян, і їх жадібності. Почали продавати українське зерно. На її думку, світ може зіткнутися через війну в Україні з найстрашнішим голодом з часів Другої світової війни. Також, через це можуть загинути мільйони людей, їм всьому виною російський диктатор з імперіалістичними амбіціями.

Зерно, фото: скріншот з відео
Зерно, фото: скріншот з відео

Олі Поляковій заборонили співати в Німеччині, Маша Єфросиніна була поруч: "На мене вийшли і не дозволили"

Українська виконавиця Оля Полякова 5 травня провела концерт у невеликому концертному залі в Німеччині. Неможливо не відзначити того, що людей прийшло достатньо і наша "Королева ночі" забила зал під зав'язку, хоча один квиток коштував 40 євро. На цьому концерті було багато трепетних моментів. Наприклад, коли Оля зачитала лист від шанувальників для неї і Маші Єфросиніної, яка стояла поруч. Полякова не змогла стримати сліз.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Оля Полякова на концерті в Німеччині, фото Знай.uа
Оля Полякова на концерті в Німеччині, фото Знай.uа

Рашисти напали на ведучу "1+1" Наталію Мосейчук у Берліні: копи нічого не зробили

Активіст Олександр Снідалов публікує дуже багато фото - і відеоматеріалів, в даний момент, стосовно поведінки поліції в Берліні. Українцям забороняли використовувати нашу символіку, прапори і, як виявилося, росіянам ця заборона не писана. Зараз він повідомив дуже неприємну річ, як виявилося в Берліні було скоєно напад на ведучу телеканалу "1+1" Наталію Мосейчук. Спочатку він писав про Наталію Фібриг. Постраждала і знімальна команда.

Наталія Мосейчук, фото: Instagram
Наталія Мосейчук, фото: Instagram

Коли в Україну прийде літо і яку погоду принесе: прогноз синоптика Наталії Діденко на 10 травня

Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що Україну, 9 травня, проминає холодний атмосферний фронт, пересуваючись на південь. Саме тому вже 10-го травня переважатиме суха сонячна погода.

"Тільки на північному сході - Сумщина, Полтавщина, Харківщина, а ввечері і всюди на сході України - часом невеликий дощ. Також може літати в Карпатах і на Закарпатті. Але все ж більшість території України буде з сухою погодою завтра", - прогнозує синоптик.

Погода у травні, фото: atn.ua
Погода у травні, фото: atn.ua

Українцям показали, як війна "пошарпала" молодих хлопців, які відважно захищають Маріуполь від окупантів: "Втомлені, але незламні"

Війна змінила і залишила "шрами" на кожному українці, але найбільше її на собі відчули військовослужбовці, які день у день борються з великим злом для того, щоб громадяни їх рідної країни могли жити і спати спокійно. У соцмережі Instagram розмістили приголомшливу добірку фотографій чоловіків, які пішли воювати на фронт з російськими окупантами заради України та її народу.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook