У Кабміні прийняли рішення про проведення цільової мобілізації громадян для відновлення України після війни

Уряд України прийняв рішення про проведення цільової мобілізації громадян для ліквідації наслідків військових дій. Чиновники прийняли рішення доповнити "Положення про єдину державну систему цивільного захисту" новим пунктом, який передбачає проведення цільової мобілізації для усунення наслідків руйнувань, заподіяних під час військових дій на території України.

Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України
Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України

Мішина відвела сина в музей тортур і показала, що б зробила зі своїм кривдником

Українська актриса, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила Insta Stories з сином Платоном, з яким вирішила провести свій вихідний день і відволіктися від роботи. Як відомо, з початку повномасштабної війни актриса з дитиною перебувала на Закарпатті, а зараз вони тимчасово проживають в Бельгії.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

У Мінсоцполітики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соцпослуги під час війни

У Міністерстві соціальної політики розповіли, як пенсіонерам і людям з інвалідністю в екстреній ситуації скористатися послугами, які їм пропонує держава. Ця група населення може розраховувати на консультування, безкоштовне притулок, різний догляд, соціально-психологічну реабілітацію та багато іншого.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Софія Стужук зганьбилася, ридаючи про війну, а потім показуючи попу з "любов'ю" до росіян: "У соплях взагалі"

Українська блогерка Софія Стужук мабуть любить скандали... зовсім недавно через дурне визнання себе росіянкою. "Мені ще так соромно було, що істеричка якась. Ридаю кожен день, мене відкачують в нападах",-писала якось Стужук, показуючи свої сльози на відео. А потім, через якийсь час, вона переключилася на свої сідниці, показуючи форми в купальнику.

Софія Стужук, скріншот: Youtube
Софія Стужук, скріншот: Youtube

Авіація у справі: українські винищувачі завдали нищівного удару по об'єктах окупанта на острові Зміїний

Атака українських ВПС на Зміїний острів знаменує собою ескалацію кампанії проти російських цілей, коли системи оборони і кораблі піддаються атаці в міру наближення Дня Перемоги 9 травня. За даними Ukraine Weapons Tracker, два винищувачі завдали удару під час зухвалого нальоту на стратегічно важливу ділянку суші, відомий як острів Зміїний, приблизно в 80 милях на південь від порту Одеси.

Атака по окупантам
Атака по окупантам