Чимало бізнесів вже почало повертатися до роботи. Однак, через закриті садочки на період воєнного стану багато працюючих мам зіткнулися з проблемами. Виявилося, що навіть коли робота відновлюється, ні з ким залишити свою дитину.

З такою ж проблемою зіткнулася і Юлія, яка звернулася за порадою у фейсбук-спільноту "Батьки SOS".

"Поділіться, будь ласка, досвідом, як працюючі мами вирішують питання з дошкільнятами? Чи запрацювали "опорні" садочки? Можливо, десь відкриті приватні днз? Цікавить Київ, особливо район Академмістечка", - зазначила молода матуся у своєму дописі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

У коментарях багато матусь підтвердило, що це дуже поширена проблема, адже державні садочки досі не відкрилися. До того ж навіть приватні працюють далеко не всі. Багато хто наразі змушений залишати дитину родичам.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дитячий садочок, кадр з відео
Дитячий садочок, кадр з відео

"Знаю приватні працюють, але цікавлять державні", "Київ ще думає над питанням відкриття чергових садків, оскільки питання в безпеці полягає", "Наразі працюють садочки мережі А+ на правому та лівому берегах Києва", "Подала електронну заявку, що хочемо до чергової групи. Поки тихо", "У нас навіть бабуся, яка зараз сидить з дитиною, працює ....", - зазначили батьки.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, виїхали закордон через війну? Українським вчителям пояснили, що буде з їхнім робочим місцем

Раніше Знай писав, коли київські школярі повернуться за парти? У КМДА зробили заяву щодо дистанційного навчання та ДПА

Також Знай повідомляв, як дітей-переселенців будуть зараховувати у 1 клас: перелік необхідних документів і нові правила