У компанії "Нова пошта" зробили важливу заяву стосовно роботи відділень в регіонах, постраждалих від бойових дій. Так, у пресслужбі організації заявили про відновлення роботи ще одного відділення на Київщині.

"Нова пошта" повідомила клієнтів про відкриття мобільного відділення в Бородянці, яке є єдиним в місті. Жителі зможуть отримувати і відправляти посилки щодня з 11: 00 до 17: 00, крім неділі.

"Нова пошта", скріншот: Youtube
"Нова пошта", скріншот: Youtube

"Ми продовжуємо відновлювати роботу в постраждалих від бойових дій регіонах. Відучора працює мобільний пункт видачі в Бородянці біля відділення №2, за адресою: вул.Центральна, 248/1. Зараз це єдине відділення в місті. Воно буде відкрито з Понеділка по суботу з 11:00 до 17: 00, щоб жителі могли бути поруч з близькими, відправляючи і отримуючи від них посилки", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У компанії нагадали, що у відділеннях такого типу оплатити послуги доставки можна кількома способами: готівкою при отриманні, онлайн через додаток або за допомогою послуги автосписання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Укразалізниця" припиняє продаж квитків онлайн: як тепер потрапити на поїзд.

Також ми писали, в Україні підскочили ціни на соняшникову олію, яйця і гречку: скільки доведеться платити в травні.

Крім того, наш портал повідомляв, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.