У Мінцифри попередили ФОПів про зміни на порталі "дія". Тепер підприємці можуть скористатися популярною послугою в режимі онлайн, не відвідуючи особисто ЦНАП. Про це розповіли в пресслужбі відомства.

Українських підприємців попередили, що відтепер на порталі "Дія" з'явилася можливість внести зміни в прізвище, ім'я, по батькові та місцезнаходження. Нова можливість значно полегшує життя для ФОП.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Так, якщо раніше для цього потрібно було йти в міську або селищну раду, ЦНАП або до нотаріуса, чекати в черзі, а потім заплатити 250 гривень за подачу заяву і чекати кілька днів, то тепер все в рази спростилося. Заповнення онлайн заявки займає кілька хвилин, Час обробки 24 години. Також заплатити доведеться вже не 250 гривень, а 190 гривень.

Як внести зміни до ФОП:

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще
  • Авторизуватися на порталі "дія"
  • Натиснути "послуги", "Підприємництво", "внесення змін до ФОП"
  • Заповнити заявку, підписати Кеп і оплатити онлайн

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Британська розвідка пояснила, навіщо Білорусь перекинула військових до українського кордону: Путін відволікає увагу від агресії на Донбасі.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "Щоб окремим категоріям дозволили".

Крім того, наш портал повідомляв, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.