Стало відомо про те, що в Mcdonald's Норвегії вирішили оновити меню. Тепер там продають бургери з назвою "Бандера". Складається він з 100-відсоткової норвезької яловичини.

Рекламні плакати мережі ресторанів Mcdonald's в Норвегії наробили величезну кількість шуму. Всьому виною їх новий бургер з назвою"Бандера". Це розлютило російську аудиторію, проте цивілізованому світу це здалося смішним.

Передбачається, що його назвали на честь українського націоналіста Степана Бандери, після чого Норвезьку Mcdonald's звинуватили в пропаганді нацизму.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак, незадоволені в основному російські користувачі, які не розібралися в ситуації. Справа в тому, що у назви "Bandera" зовсім інший сенс. У складі бургера є соус з гуакамоле, начо і маринованої цибулі, що говорить про мексиканської тематики. А саме слово "Bandera" з іспанського позначає "прапор".

Бургер, фото: вільне джерело
Бургер, фото: вільне джерело

Також є інформація, що бургер з такою назвою з'являвся ще в 2018 році, але звернули увагу на це тільки зараз.

У самому закладі це ніяк не коментували. У коментарях зазначають, що в такий спосіб компанія намагається заробити на війні з Україною, і це відбувається вже не в перший раз. У Польщі, за повідомленням користувачів, вже був запущений бургер з назвою"Україна".

Реакція росіян, фото: скріншот
Реакція росіян, фото: скріншот

У будь-якому випадку, така стурбованість росіян зверне увагу на проблему в Україні по всьому світу, і люди почнуть вивчати це питання. Люди повинні знати правду про те, що насправді відбувається в Україні.

Нагадаємо, що в США розповіли про свою роль у потопленні крейсера "Москва"

Раніше повідомлялося, що росіяни зімітували ядерну атаку в Калінінграді: могло бути першим "сигналом" від окупантів

Також, ВСУ вперше в історії знищили найсучасніший танк окупантів: перетворився на купу металобрухту