Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України 24 лютого у багатьох містах громадяни почули вибухи від ракет. Після чого російська армія намагалася просунутися територією нашої країни, аби захопити великі українські міста.
Однак, російська армія зіткнулася з сильним спротивом ЗСУ та простими українцями. Ніхто з українців не має наміру віддавати ні сантиметру рідної землі та буквально голими руками зупиняє російські танки.
Так, відомий український телеведучий Володимир Остапчук на своїй сторінці у соцмережі Instagram поділився відео, як окупанти кидали гранати у мирних жителів Енергодару.

У Енергодарі окупанти кидали гранати в мирних жителів, скріншот
У Енергодарі окупанти кидали гранати в мирних жителів, скріншот

Зазначимо, що на вулиці Енергодару вийшло багато українців, аби не дати російським окупантам захопити їхнє місто. Однак, окупанти вирішили діяти всупереч всім нормам міжнародного гуманітарного права та почали кидати гранати просто у мирних жителів міста. Зазначається, що у У результаті цього одному з мешканців відірвало ногу.

У Енергодарі окупанти кидали гранати в мирних жителів, скріншот
У Енергодарі окупанти кидали гранати в мирних жителів, скріншот

"Окупанти кидають гранати у мирних жителів Енергодару. Нелюди", - зазначив Володимир Остапчук.

Нагадаємо, в Ізюмі показали наслідки ворожого авіаудару, зруйновано будинки та магазини: загинуло 8 осіб. Постраждали безліч багатоквартирних будинків, а також магазинів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський повідомив, що Росія втратила майже 9 тисяч військових за тиждень: "Отримають люту відсіч, ми свого не віддамо"

Також Знай повідомляв, Гаазький суд розпочав розслідування щодо вторгнення Росії в Україну: трибунал схвалило 38 країн. Вивчатиметься ситуація в Україні починаючи з 21 листопада 2013 року