Синоптикиня Наталія Діденко прогнозує теплу погоду в Україні на вихідних - 7 і 8 травня. Загалом по всій території буде сухо, короткочасні дощі з грозами можливі лише місцями у західних областях.

Ввечері невеликий дощ може досягнути Житомирщини, додає вона. Свій прогноз погоди Наталія Діденко опублікувала на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Субота в Україні буде теплою. 7-го травня максимальна температура повітря вдень підніметься до +15+22 градусів. Вночі ще холоднувато на Сході, у Центрі та на Півночі, +3+7 градусів. На Півдні та Заході у нічні години вже тепліше, +6+11 градусів. 7-го травня в Україні очікується багато сонця та синього неба з білими хмарками, буде сухо.", - повідомляє вона. Наталія Діденко

Весна, скріншот з відео
Весна, скріншот з відео

Згідно з прогнозом волога хмарність пошириться на Київщину, Чернігівщину, частину центральних областей, проте без якихось серйозних опадів. Вітер в Україні буде південно-східний, невеликий або помірний.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Києві субота також передбачається теплою. Малоймовірно, що у столицю прийдуть опади. Натомість хмарність - цілком імовірна. Температура повітря у столиці вночі очікується на рівні +5+8 градусів, а вдень +17+19 градусів.

"8-9 травня Україну перетинатиме атмосферний фронт, який супроводжуватиметься періодичними грозовими дощами. Вступають в силу травневі синоптичні процеси.", - пояснює вона. Наталія Діденко

Фото: facebook.com/tala.didenko
Фото: facebook.com/tala.didenko

Раніше Знай писав, знаменитий український бабак Тимко опинився в окупації: щороку передбачав прихід весни

Також ми писали, посівний календар на травень 2022: найкращі й найгірші дні для висадки картоплі, моркви, цибулі та інших овочів.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України – чи збиратимемо банани під Києвом