Незважаючи на те, що російські окупанти вивозять українське зерно, в країні не буде дефіциту продуктів, оскільки є резерви, яких вистачить, щоб прогодувати все населення. Про це заявив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, інформує "Україна 24".

В Україні відбулася посівна компанія, незважаючи на війну і активні бойові дії. Втім, в окупованих регіонах загарбники крадуть зерно, вивозячи його в Росію, мабуть, з метою створити голод. Також загарбники планують "націоналізувати" майбутній урожай. На тлі цього багато українців переживають, що може настати продуктова криза. У Міністерстві агрополітики поспішили їх заспокоїти.

Посівна, скріншот: YouTube
Посівна, скріншот: YouTube

Так, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький заявив, що Україна зможе прогодувати всіх 40 мільйонів громадян. Він зазначив, що в країни вистачить резервів для забезпечення продовольством населення України, незважаючи на крадіжку окупантами зерна на окупованих територіях.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Британська розвідка пояснила, навіщо Білорусь перекинула військових до українського кордону: Путін відволікає увагу від агресії на Донбасі.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "щоб окремим категоріям дозволили".

Крім того, наш портал повідомляв, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.