Блогера, якого українці мріють побачити за ґратами за його підривну діяльність, роботу на ворога та державну зраду, анатолія шарія, спіймали 4 травня, але не стали тримати під вартою.

У СБУ повідомили, що це була спільна операція українських та іспанських правоохоронців. Але пізніше стало відомо, що Шарія відпустили з підпискою про невиїзд. Про це інформують у телеграм-каналах.

"Іспанський суддя ухвалив залишити на волі під підписку про невиїзд блогера Анатолія Шарія – підтверджують у Національній судовій колегії Іспанії. З нього взяли підписку про невиїзд та зобов'язали відзначатись у суді двічі на місяць", - йдеться у повідомленні.

У блогера також забрали паспорт та заборонили залишати територію Іспанії.

Федір Веніславський, народний депутат України, прокоментував затримку Шарія:

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Його затримали в рамках міжнародної правової допомоги, в рамках розшуку пана Шарія за вчинення ним низки кримінальних важких злочинів на території України. Відповідно, зараз буде почата процедура його екстрадиції до України і він предстане перед українським судом. Але це не трапиться завтра."

Своєю чергою Ірина Венідіктова, генеральний прокурор України закликала українців стримувати свої емоції щодо затримки Шарія, особливо це стосується представників правоохоронних органів та органів влади. Щоб не давати місцевому суду приводу для відмови у його екстрадиції в Україну.

Нагадаємо, раніше Анатолій Шарій "зіграв" у покійного Жириновського, натякаючи на свій арешт на початку війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Іспанії затримано проросійського блогера Анатолія Шарія

Також "Знай.ua" писав, що Алан Бадоєв розкрив, як коротає самотні вечори під час звучання сирен за вікном.