З початку повномасштабної війни в Україні, яку розгорнула росія 24 лютого 2022 року в столиці нашої країни зупинився весь громадський транспорт, а метро стало використовуватися, як укриття.

З часом, рух на багатьох маршрутах став відновлюватися, як і рух поїздів метро. Однак, проїзд був безкоштовним у громадському транпорті. Звичайно, це теж створювало навантаження на економічний стан міста і країни.

Громадський транспорт, фото: Знай.ua
Громадський транспорт, фото: Знай.ua

З 16 травня в Києві хочуть відновити плату за проїзд у громадському транспорті.

Відповідний проєкт рішення опублікували на сайті Київради.
У проєкті йдеться про відновлення роботи автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті Києва.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Це рішення ще належить підтримати депутатам Київради, так як проєкт "Про відновлення роботи автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті в Києві незалежно від форм власності" ще переуває на розгляді у комісії.

Проєкт рішення
Проєкт рішення

Нагадаємо, що волонтер попросив столичних автомобілістів не створювати черги на АЗС.

Раніше ми повідомляли, де в Києві купити свіжі овочі і м'ясо в травні: розклад продуктових ярмарків по районах.

Також стало відомо, чи нараховуватимуть борги за комунальні послуги, якщо житло зруйнували окупанти рф.