Укрпошта починає відновлювати роботу у деяких населених пунктах на Київщині та відкриває більше відділень у регіонах.

Про це повідомили у пресслужбі "Укрпошти".

Так, стало відомо, що Укрпошта відновлює роботу у кількох населених пунктах Київщини. До того ж паралельно з цим продовжуємо відкривати більше відділень в інших областях.

У компанії зазначили, що наразі на Дніпропетровщині станом на 29 квітня працює понад 330 точок опори, на Харківщині — 256, на Запоріжжі — 195, а на Херсонщині — 140.

Карта відділень, фото Укрпошта
Карта відділень, фото Укрпошта

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Частина відділень, що знаходяться у регіонах зі складною безпековою ситуацією, працює в обмеженому форматі: видає пенсії, приймає платежі та оплату за комуналку, але не оформлює посилки. Тому просимо перед відвідуванням відділення перевіряти його формат та години роботи", - сказано у повідомленні Укрпошти.

Варто зазначити, що перевірити години роботи та формат роботи потрібного вам відділення можна за посиланням. Загалом станом на 29 квітня працює 4 592 стаціонарні відділення та 1 212 пересувних відділень Укрпошти.

Нагадаємо, "Укрпошта" випускає марку-продовження про крейсер "Москва", розкуплену за мить: "Всьо".

Раніше портал Знай писав, у Мінсоцполітики попередили пенсіонерів про важливі зміни: хто отримуватиме виплати по-новому.

Також портал Знай повідомляв, що буде з пенсіями, які неможливо отримати через воєнні дії, уряд ухвалив рішення задля врегулювання пенсійних виплат.