Тарифи на комунальні послуги - коли чекати подорожчання: Кабмін ухвалив важливе рішення

Українцям повідомили, чи чекати змін тарифів за комунальні послуги найближчим часом. Як виявилося, вартість комуналки на період війни залишиться на тому рівні, на якому була до 24 лютого 2022 року. Таке рішення прийняв Кабінет міністрів України.

Комуналка. Фото: Главком.
Комуналка. Фото: Главком.
Комуналка. Фото: Главком.

Замість ЗНО та іспитів майбутні студенти складатимуть мультипредметний тест, у розпорядженні 120 хвилин — Шкарлет

Українські діти постраждали не лише через пандемію, а ще й через війну, тепер стало відомо, як абітурієнти складатимуть тести, час на проведення мультипредметного тесту збільшено. Цього року через війну в Україні скасовували звичні ЗНО, та впровадили нові, так звані вступні іспити, для абітурієнтів — Національний мультипредметний тест.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ЗНО. Фото: скрін youtube
ЗНО. Фото: скрін youtube

Українці масово дістають заощаджені долари та євро: скільки валюти продали у квітні

Під час війни українці масово почали діставати свої заощадження через те, що багато хто втратив роботу. Відчуваючи потребу у фінансах населення України почало продавати накопичену іноземну валюту.

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

Для бійців ТрО розширили можливості: зможуть брати участь у бойових діях та на окупованих територіях

Верховна Рада прийняла закон, який дозволяє територіальній обороні виконувати завдання в районах ведення бойових дій за межами своєї громади. Документ зі змінами Закон України "Про засади національного спротиву" був розміщений на сайті ВРУ.

ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua
ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua

НП в Рівненській області, 27 смертей - зіткнулися бензовоз, автобус і легковик

ДТП сталася на автодорозі "Київ-Чоп". Рух автошляхом на цій ділянці перекрито повністю. Внаслідок зіткнення транспортні засоби загорілися. За попередньою інформацією, загинули 16 осіб", йдеться у повідомленні. Очільник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль розповів, що постраждало вже 12 осіб. 7 з них доставили в лікарні міст Дубно та 5 — у Радивилів.

ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok
ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok