У Рівненській області сьогодні зіткнулися бензовоз, автобус і легковик, загинули 17 людей.

Відомо також про шість травмованих. Про це повідомляє Нацполіція на сторінці у фейсбук. ДТП сталася на автодорозі "Київ-Чоп". Рух автошляхом на цій ділянці перекрито повністю.

ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok
ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok

"Летальна автопригода за участю бензовоза, маршрутного автобуса та легковика сталася сьогодні, 3 травня, близько 19:20 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Ситне Дубенського району.

Внаслідок зіткнення транспортні засоби загорілися. За попередньою інформацією, загинули 16 осіб", йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok
ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok

Очільник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль розповів, що постраждало вже 12 осіб. 7 з них доставили в лікарні міст Дубно та 5 — у Радивилів.

ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok
ДТП в Рівенській області. Фото: Facebоok

На місці події працюють 7 бригад швидкої допомоги, 7 патрульних екіпажів, 7 одиниць техніки і 44 працівники ДСНС. Також працює криміналістична лабораторія ГУНП і працівники прокуратури.

За словами Віталія Коваля, патрульні організували об‘їзд транспорту зі сторони Рівного та Львова.

Оновлено:

Радник голови МВС Антон Геращенко заявив, що у сьогоднішній страшній ДТП у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загинуло не 17, а 27 людей.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Міграційній службі повідомили, що оформити закордонний біометричний паспорт дитині .

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Кулеба розповів, як його змінила війна в очах іноземних партнерів.

Також "Знай.ua" писав, що у день смерті путіна – безкоштовне шампанське, роздаватиме київський ресторан.