Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, як його змінила війна. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дмитро Кулеба поділився, що нещодавно зустрічався з главою МЗС Данії, який одягнув на зустріч костюм і дуже здивувався, що український міністр вирішив не дотримуватися загальноприйнятого дрес-коду. Кулеба зізнався, що війна внесла свої корективи в його життя і незважаючи на те, що він любить краватки і костюми, йому доводиться адаптуватися до нинішніх реалій і носити більш універсальний і зручний одяг.

Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube
Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube

"Вчора в Україні був глава МЗС Данії Єппе Кофод. Разом з ним був посол цієї країни, щойно повернувся до Києва. Він був у гарному костюмі з краваткою. Сказав, що надів на зустріч костюм, тому що очікував, що я теж в ньому буду, адже я завжди дотримувався дрес-код. Я дійсно шаную хороші костюми, краватки і хусточки, але війна змінила і це. З початку війни я тільки двічі одягав краватку, ще кілька разів костюм під час візитів за кордон. А у нас в Україні офіційний дипломатичний дрес-код воєнного часу - кежуал", - поділився Кулеба.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай писав, забрав у Олега Винника всіх вовчиць: у чому феномен Олексія Арестовича, думка астролога Ольги Опалат.

Також наш портал інформував, недоїдений Круасан Анджеліни Джолі вже продають на ОЛХ: "Торкався губ..."

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Полякова розповіла, як підтримує Володимира Зеленського і чи спілкується з друзями у рф: "Потрібно зрозуміти, як вижити"