Дефіцит пального на АЗС: мережі WOG та ОККО оголосили суворі обмеження

Найбільші українські мережі АЗС WOG та ОККО у зв'язку з дефіцитом запроваджують тимчасове обмеження на реалізацію нафтопродуктів. То ж відтепер автозаправні мережі будуть продавати по 10 л пального на добу за наявності картки лояльності чи застосунку. Слід врахувати, що на багатьох заправках його взагалі немає.

АЗС, фото: facebook.com/okkoua
АЗС, фото: facebook.com/okkoua

Ціни на хліб у травні зміняться: скільки коштуватиме найнеобхідніший продукт

Українцям повідомили, як змінилися ціни на хлібобулочні вироби у травні 2022 року. Зростання вартості на продукти вже стало хоч і неприємною, але звичною справою від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого. Поточні середні ціни на конкретні продукти даної категорії опублікував сайт Мінфін станом на 1 травня.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хлібзавод, скріншот: YouTube
Хлібзавод, скріншот: YouTube

Індексація пенсій в Україні у 2022: президент підписав важливий закон, що змінилося

Дату щорічної індексації визначено на законодавчому рівні. Про це повідомили у Пенсійному фонді України сьогодні, 2 травня 2022 року. Як зазначається у повідомленні ПФУ, індексація всіх пенсій буде проводитись з 1 березня на загальних умовах з урахуванням одного показника коефіцієнта збільшення в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Пенсіонери
Пенсіонери

Загальна мобілізація в Україні: у штабі командування ЗСУ зробили важливу заяву

Начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач зробив важливу заяву стосовно загальної мобілізації в Україні. За його словами, мобілізація в Україні триває за планом, ймовірно, її продовжать. Його заяву опублікував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки на офіційній сторінці у Фейсбуці.

ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua
ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua

Недоїдений круасан Анджеліни Джолі вже продають на ОЛХ: "Торкався губ..."

Хлопець продає в мережі недоїдений Анджеліною Джолі круасан. Розумник вирішив озолотитися на шматку тіста. Він написав оголошення, де розписав, що має кусень круасану, який торкався губ іменитої голлівудської актриси та за сумісництвом посла ООН.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж