Найбільші українські мережі АЗС WOG та ОККО у зв'язку з дефіцитом запроваджують тимчасове обмеження на реалізацію нафтопродуктів.

То ж відтепер автозаправні мережі будуть продавати по 10 л пального на добу за наявності картки лояльності чи застосунку. Слід врахувати, що на багатьох заправках його взагалі немає.

Про те, що WOG продаватиме по 10 л на добу приватним клієнтам у разі готівкового розрахунку або оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE, повідомляється на її офіційній сторінці у Facebook.

Заправка. Фото: infocar
Заправка. Фото: infocar
Заправка. Фото: infocar

Скріншот: facebook.com/azkWOG
Скріншот: facebook.com/azkWOG

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нафтова компанія ОККО повідомила, що заправлятиме клієнтів пальним PULLS 95 і PULLS Diesel по 10 л в одне авто. Виняток становлять ті клієнти, які не мають карти Fishka – їм видаватимуть лише по 5 л.

Слід зауважити, що такий ліміт встановлюється на одну заправку, а наступну можна провести протягом доби, але не раніше ніж через дві години.

Водночас не преміальні бензин А-95 та дизельне паливо доступні лише для критичної інфраструктури, ЗСУ, за паливними картками та талонами. Про це йдеться у повідомленні компанії на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Скріншот: facebook.com/okkoua
Скріншот: facebook.com/okkoua

Водночас мережа БРСМ після встановлення обмежень повідомила, що домовилася про постачання пального з країн Європи. Попри те, що пального немає на більшості АЗС, компанії обіцяють українцям, що ситуація з ним покращиться вже скоро.

Нагадаємо, що 15 березня Верховна Рада скасувала акциз на пальне, а ставку ПДВ по цих позиціях зменшила з 20% до 7%. А через удари ворога по паливній інфраструктурі, зокрема, виник його дефіцит.

Скріншот: facebook.com/BRSM.NAFTA
Скріншот: facebook.com/BRSM.NAFTA

Раніше Знай писав, у Києві дефіцит палива на заправках: водії стоять у довжелезних чергах, але повертаються ні з чим

Також ми писали, "Нема чого без діла гасати по Києву", - волонтер звернуся до столичних автомобілістів не створювати черги на АЗС

Нагадаємо, популярний серед українців продукт знову подорожчав: скільки будемо платити за улюблену гречану кашу у травні