Кабмін виділив Міністерству економіки ще 1,882 мільярда гривень для виплат українцям по 6500 гривень за програмою "єПідтримка".

Кошти виділено із резервного фонду держбюджету. Раніше Мінекономіки надало для програми 21,450 мільярда гривень. Загальна сума виділених коштів сягнула 23,332 мільярда гривень. Про це відомо з розпорядження від 29 квітня 2022 року № 336-р.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

За програмою "єПідтримка" можна було подавати заявки до 31 березня включно. В рамках програми можна отримати 6500 гривень. Програма "єПідтримка" доступна для ФОПів усіх груп та найманих працівників, за яких сплачується ЄСВ, крім працівників бюджетних установ, фондів загальнодержавного страхування та державної служби.

Йдеться про людей, які сплачують податки на території таких регіонів: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська область та м. Київ, а також Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська область.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповідав, що допомогу 6500 отримали не всі через те, що були заявки подані в останні дні, перед закриттям подачі заявок, тому сталася затримка. Також відомо, що допомогу у розмірі 6500 грн виплатять 3,6 млн українців.

Нагадаємо, раніше ми писали, які найкращі й найгірші дні для висадки картоплі, моркви, цибулі та інших овочів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні спростили умови кредитування, тепер легко розраховувати на допомогу.

Також "Знай.ua" писав, що синоптикиня Наталія Діденко назвала області, проноз погоди на 3 травня.