Президенту-диктатору владіміру путіну потрібна операція, на цьому наполягають його лікарі. Лідеру країни-агресора приписують онкологічне захворювання, хворобу Паркінсона та шизоафективний розлад.

Про це йдеться у новій статті таблоїда The Sun, з посиланням на джерело в Кремлі.

Зокрема, в опублікованому матеріалі йдеться про те, що владімір путін має онкологічне захворювання, хворобу Паркінсона та шизоафективний розлад. Саме тому його лікарі наполягають на негайному проведенні операції.

Крім того, у статті й передбачають подальшу долю росії і зокрема президентського крісла. Згідно з їхньою інформацією влада на якийсь час перейде до секретаря Радбезу Миколи Патрушева.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Додається, що 70-річний Патрушев вважається "ключовим архітектором військової стратегії по Україні" та людиною, яка переконала владіміра путіна розв'язати цю кровопролитну війну проти українського народу.

Своїм джерелом "The Sun" називає YouTube-канал "Генерал СЗР". Там на аудіозаписі, чоловік, який представляється "генерал-лейтенантом СЗР Віктором Михайловичем" стверджує, що на путіна чекає операція. Після цього він якийсь час буде недієздатний.

Водночас жодних дат не називається, але таблоїд висловив думку, що це малоймовірно, що станеться до 9 травня, коли росія хоче продемонструвати хоча б якісь проміжні перемоги.

Микола Патрушев, фото: росЗМІ
Микола Патрушев, фото: росЗМІ

Раніше Знай писав, скільки людей в Україні добре ставляться до путіна: результати опитування. Не дивно, що у лідерах опинилися президент Польщі Анджей Дуда та прем'єр Великобританії Борис Джонсон

Також ми писали, вирішальний момент у війні росії проти України настане вже скоро: названо конкретні терміни

Нагадаємо, свіжі божевільні плани путіна — збирається створювати нову республіку на території окупованої України