Українці обрали європейських політиків, які найбільше їм симпатизують. Не диво, що у лідерах опинилися президент Польщі Анджей Дуда та прем'єр Великобританії Борис Джонсон.

Водночас в Україні згідно зі статистикою не залишилося майже нікого, хто позитивно оцінював би російського диктатора владіміра путіна. Про це говорять результати нового соціологічного опитування групи Рейтинг.

В опитуванні, яке проводилося 26 квітня 2022 року серед 1000 громадян України від 18 років і старше, на тему міжнародного партнерства України респондентів запитували про їхнє ставлення до світових лідерів.

Анджей Дуда, фото: скріншот з відео
Анджей Дуда, фото: скріншот з відео

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ще одним чемпіоном з негативного сприйняття, крім путіна, якого негативно оцінили 98% опитаних, а позитивно – 0%, став і диктатор Білорусі Олександр Лукашенко. Його оцінюють негативно - 96%, а позитивно - 3% опитаних.

Інфографіка, опублікована групою Рейтинг, показує, як змінювалося ставлення українців до цих політиків. Опитано було громадян, які живуть у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу, методом телефонних інтерв'ю за номерами, обраними комп'ютером.

Ставлення українців до світових лідерів, опитування Рейтинг
Ставлення українців до світових лідерів, опитування Рейтинг

Раніше Знай писав, клієнтам "Волі" радять готуватися - скоро все зміниться: "У цей тяжкий момент". Датагруп-Volia підключила до інтернету вже понад 100 бомбосховищ у Києві й повідомила своїм клієнтам важливу новину

Також ми писали, письменниця Оксана Забужко вирішила квартирне питання "понаєхавшого" Михайла Булгакова у Києві: "Це диверсія"

Нагадаємо, вирішальний момент у війні росії проти України настане вже скоро: названо конкретні терміни