Українців попередили, на Луганщині газ будуть подавати без специфічного запаху — зросли ризики користування

З 1 травня українцям на Луганщині подаватимуть неодорований газ, без специфічного різкого запаху, просять бути обережними. Краматорське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів повідомило АТ "Луганськгаз" про ризики та ускладнення з доставки речовини для проведення одоризації природного газу для споживачів.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Українець хотів зняти готівку в банкоматі "ПриватБанку", але "влетів" на 8 тисяч гривень - чекає повернення 17 днів: "Годують сніданками"

Українець намагався зняти готівку в банкоматі "ПриватБанку". З рахунку списалися 8000 грн, але на руки він їх так і не отримав. Обурений клієнт залишив негативний відгук на сайті Мінфіну, де регулярно розміщують подібні публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Герої батальйону "Сармат" відбили атаку окупантів рф на Донецькому напрямку: "Перемога за Україною"

Кожного день українські військові здійснюють подвиг, борючись зі збожеволілими військами рф. Наші хлопці впевнено наближають перемогу України крок за кроком, день за днем. Але орки путіна не вгамовуються, намагаючись йти в атаки. Пресслужба ЗСУ на своїй сторінці у Facebook повідомляли про чергову таку спробу.

Молодий офіцер Олексій, фото з Facebook
Молодий офіцер Олексій, фото з Facebook

У Маріуполі окупанти забрали вдвічі більше життів українців, ніж фашисти під час Другої світової війни - мер Бойченко

За два місяці війни на території України російська армія вбила вдвічі більше людей, ніж фашисти за два роки окупації Маріуполя під час Другої світової війни. Про це заявив міський голова окупованого Маріуполя Вадим Бойченко в Telegram-каналі "Маріупольська міська рада".

Руйнування в Маріуполі, фото - Українська правда
Руйнування в Маріуполі, фото - Українська правда

Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас"

Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати свою віддану публіку яскравими публікаціями з творчого життя. Популярність 38-річної рудоволосої красуні зростає з кожним роком, а її харизма і талант підкорює серця тисячі українців.

Вікторія Булітко, фото з Instagram
Вікторія Булітко, фото з Instagram