Володимир Зеленський розповів про перемогу України, мужні герої її наближають: "За свободу, за безпеку"

Гарант України поділився кадрами українських військових, які захищають суверенітет нашої держави.

"Україна захистить свою свободу в цій війні. Український народ переможе російських загарбників, щоб знищити життя в нашій країні. Кожен, хто захищає українську державу, воює за можливість вільно жити у власному домі.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Даніель Салем розповів, що його найбільше вразило під час перебування на передовій: "У цьому вся Україна"

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Даніель Салем розповів, як був на передовій і маленький хлопчик приніс йому та іншим бійцям хліба. Хлопчикові було близько 7 років і він прям на передову приніс хліба. Ведучого дуже зворушив цей вчинок.

Тіна Кароль та Даніель Салем, фото: пресслужба 1+1
Тіна Кароль та Даніель Салем, фото: пресслужба 1+1

СБУ знешкодила ДРГ, яка хотіла збити пасажирський літак на території Білорусі - мало не повторили історію з Боїнг MH17

Агенти Генштабу ЗС рф планували обстріляти цивільний борт з переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger і звинуватити в цьому Україну і наших партнерів. Щоб вкрасти і вивезти за кордон потрібний ПЗРК, представники спецслужб країни-агресора дали відповідне завдання своїй агентурній групі, якою керував росіянин Тютерев, позивний "морпіх".

збитий Росією MH17
збитий Росією MH17

Вова Остапчук радить Дантесу терміново підкотити до Анджеліни Джолі: "Я знаю ,що вона вільна"

Новина про прибуття голлівудської зірки до Львова облетіла всі новинні джерела, і українські знаменитості не стали винятком. Дантес у своїх Insta Stories розмістив відеозвернення телеведучого Остапчука, який запропонував артисту звернути увагу на приїзд Анджеліни Джолі в Україну і натякнув, що її серце, як і його, повністю вільне.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Клієнт Приватбанку залишився за кордоном без грошей: "Заблокували картку"

Українець поскаржився на "ПриватБанк" через блокування його банківської карти, в той момент, коли він перебував за кордоном. Через це чоловік фактично залишився без грошей в іншій країні.

Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Маринований кавун в банці: ідеальна закуска до будь-якого столу, простий рецепт

Незвичайні смакові поєднання дуже щільно вкоренилися у творців модних кулінарних тенденцій. Всі ми давно звикли до брауні з солоною карамеллю, або роллам з апельсиновим желе. Але що на рахунок маринованого кавуна? Ми роздобули для вас простий і зрозумілий рецепт такої консервації.

Кавуни на зиму, фото: smak.ua
Кавуни на зиму, фото: smak.ua