Відомий український "всевидючий" і астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто проявляє активність в соціальних мережах і розміщує безліч цікавих публікацій для шанувальників, число яких вже перевищує 160 тисяч.

Максим Гордєєв регулярно ділиться з підписниками цікавими фактами про зірок, попереджає про вплив різних астрологічних явищ і просто розповідає про своє насичене життя.

Цього разу він розмістив чудодійну молитву, яка за його словами допоможе позбутися поганих відчуттів і наблизить перемогу України над росією. Рядки написані українською мовою, як і просили його шанувальники. У публікації, на тлі молитви, можна помітити запалену свічку. Гордєєв повідомив, що читати її можна в будь-який час доби або тоді, коли людина відчує біду.

Скріншот з Insta Stories, Макс Гордєєв
Скріншот з Insta Stories, Макс Гордєєв

Крім того, він побажав усім відмінного і мирного дня, променисто посміхнувся на камеру і закликав усіх вірити в якнайшвидшу перемогу. Патріотизм і незламність астролога відчувалася з самого початку бойових дій на території України, тому він і зараз залишається відданим своїм поглядам.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, екстрасенс Макс Гордєєв побачив розвал росії: "Це все лопне"

Як повідомляв Знай.uа, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде ядерна війна: "Ми втратили віру"

Також портал Знай.uа писав, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде черговий напад росії на Київ і Київську область