В Україні подорожчало популярне м'ясо: як змінилися ціни в магазинах

З початком повномасштабної війни в Україні помітно підвищилися ціни на ряд продуктів. Так, стало відомо, що в кінці квітня змінилася вартість популярного м'яса - свинини. Вартість свинини в кінці квітня змінилася в залежності від її виду. Так, свиняча грудка додала в ціні понад 7 гривень-подорожчала з 102,16 гривень до 114,93 гривні за один кілограм.

М'ясо / скріншот з відео
М'ясо / скріншот з відео

У ЗСУ мілини існування "Привида Києва", це не Степан Тарабалка і взагалі не людина: "Для особливо креативних"

З перших днів війни, яку оголосила Україні Росія 24 лютого в особі Путіна, киянам, та й усім жителям нашої країни тішили вуха і душу фрази про якогось "примари Києва". Але особистість цього героя все ніяк не розкривалася, тому українці самі почали приміряти псевдонім" привид Києва " на всіх загиблих у цій війні льотчиків. Командування ЗСУ не витримало, записавши звернення до всіх українців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Привид Києва
Привид Києва

Маша Єфросиніна зізналася, що через війну не бачиться з чоловіком: "Два дні не можу додзвонитися"

В інтерв'ю ведучій "Ранок з Україною" Лілії Ребрик Маша Єфросиніна зізналася, що не бачилася з чоловіком вже довгий час. Спочатку вона з дітьми поїхала на захід України, а потім і закордон.

Маша Єфросініна, скріншот
Маша Єфросініна, скріншот

Ленд-ліз від США: що це таке, хто буде за нього виплачувати і чому це перемога для Володимира Зеленського

Палата представників Конгресу США слідом за Сенатом схвалила 28 квітня законопроєкт про "ленд-ліз" для України, який покликаний спростити надання військової допомоги Києву. Так що ж таке цей ленд-ліз, що він дасть Україні і чому це дуже важливо для Володимира Зеленського і всієї нашої держави?

Конгрес США
Конгрес США

Ектор-Хіменес Браво об'єднався зі Златою Огнєвіч заради допомоги українцям: "Давно так не викладався"

Ектор Хіменес-Браво організував спеціальну благодійну вечерю, яку відвідало 120 гостей. Все для допомоги українцям, а точніше постраждалим від російської агресії. Як зазначив шеф-кухар, підготовка була дуже ретельною, але воно того варте. Також на заході з'явилася Злата Огнєвіч.

Злата Огневич. Фото: Instagram
Злата Огневич. Фото: Instagram

"Ви довбой**и?": окупанти рф панічно бояться згадки про Чорнобаївку, Арестовичу буде з чого сміятися

Пригоди росіян у Чорнобаївці через роки явно зростуть легендами, а в самому селищі Херсонської області напевно почнуть проводити екскурсії для туристів з усього світу. Але поки що українські військові 17 разів підсмажили (за даними Олексія Арестовича) орків рф в Чорнобаївці, а самі російські військові панічно бояться поїздок туди.

Чорнобаївка
Чорнобаївка