В Україні діє пільгове оподаткування для бензину, скасування якого відбилося б на ціні палива. Втім, скасовувати пільги поки не будуть, норму із законопроєкту № 7311 про це виключили. Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань податкової політики Ярослав Железняк у своєму telegram-каналі.
В Україні не скасовуватимуть пільгове оподаткування для бензину. Із законопроєкту № 7311 була виключена відповідна норма. Знижений ПДВ і відсутність акцизу на автомобільне паливо продовжує діяти, а значить ціни на бензин поки істотно рости не будуть.

АЗС, скріншот з відео
АЗС, скріншот з відео

"Всім, хто переживав за пільгове оподаткування бензину – поки нічого змінюватися не буде. Норму з 7311 виключили. Знижений ПДВ і відсутність акцизу / мит на паливо залишається", - повідомив Ярослав Железняк.

Скрін telegram
Скрін telegram

Варто відзначити, що на даний момент в Україні спостерігається дефіцит автомобільного палива, який був викликаний ударами російських військ по об'єктах інфраструктури. Втім, вирішити це питання в уряді обіцяють в найближчі 7 днів.

Раніше інформаційний портал Знай писав, секретар РНБО Олексій Данилов розповів, як зброя від США змінить ситуацію на фронті: Путін підпише капітуляцію вже скоро.

Також наш портал інформував, що ЗСУ розгромили колону російських окупантів на запорізькому напрямку: десятки військових возз'єдналися з Кобзоном і Жириновським.

Крім того, наш портал повідомляв, як українцям впоратися з тривожністю без Віталія Кіма та Олексія Арестовича: топ-5 порад психолога Каті Гурської.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще