Укрзалізниця додає нові потяги, що курсуватимуть до Польщі. Тепер додаткові потяги для поїздки в сусідню країну будуть з Рівного та Бердичева.

Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

Новий потяг №23/24 сполученням Київ - Хемл запрацює вже з 1 травня. В Укрзалізниці зазначили, що він зупинятиметься в Бердичеві о 01:37 та в Рівному о 05:26. Прибуття до польського Хелма об 11:30. Зворотно зупинка в Рівному передбачена з 2 травня о 01:00, а в Бердичеві — о 04:31.

Потяг, фото Укрзалізниця
Потяг, фото Укрзалізниця

В Укрзалізниці зазначили, що вокзали у Рівному та Бердичеві відчинені цілодобово, саме тому українці мають можливість дочекатися кінця комендантської години.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Також відзначимо, що польська дирекція залізниць подовжила з 1 по 31 травня можливість безкоштовного користування польськими поїздами для українських біженців", - зазначили в Укрзалізниці.

Варто зазначити, що для зручності пасажирів потяга Київ-Хелм організоване хабове сполучення з Варшавою. Пасажири, які прибувають до Хелма, можуть швидко пересісти на поїзд до Варшави, який відправляється о 13:11 та прибуває до Варшави о 16:11.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" запустила спеціальні медичні поїзди: вже врятували сотні життів.

Раніше портал Знай писав, Укрзалізниця закликає Європу та Азію зупинити залізничне сполучення з росією.

Також портал Знай повідомляв, Укрзалізниця запускає для киян повноцінний кільцевий маршрут електрички, розклад руху та ціни.