Тижнем раніше Латвія і Естонія офіційно визнали війну в Україні геноцидом. Тепер до них приєдналася і Канада. Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook повідомив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Руслан Стефанчук повідомив, що Канада стала третьою країною у світі, яка визнала війну, розв'язану Росією в Україні геноцидом. Голова Ради подякував парламенту Канади і закликав інші країни не закривати очі на звірства росіян в Україні і "підхопити естафету".

Буча. Фото: скрін youtube
Буча. Фото: скрін youtube

"Канада стала третьою країною у світі, яка визнала злочини росіян в Україні геноцидом. Дякуємо спікеру Anthony Rota і нашим друзям Палати Громад парламенту Канади. Закликаю весь світ підхопити естафету, щоб пам'ять про масові вбивства українців ніколи не була стерта ворогом!",- написав Стефанчук.

Війна в Україні
Війна в Україні

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що до цього війну в Україні визнали геноцидом Естонія і Латвія. Вони стали першими країнами, які прийняли таке рішення.

Раніше Знай писав, історія військового, який кинув кар'єру в успішній IT-компанії через війну: "Життя непередбачуване".

Також ми писали, ЗСУ розгромили колону російських окупантів на запорізькому напрямку: десятки військових возз'єдналися з Кобзоном і Жириновським.

Крім того, наш портал повідомляв, як українцям впоратися з тривожністю без Віталія Кіма та Олексія Арестовича: топ-5 порад психолога Каті Гурської.