Полонені орки, яких ЗСУ спіймали під Харковом "зливають" своє командування: "Свідчення про злочини"

На Харківщині в полон потрапили п'ять окупантів. Тепер вони дають свідчення проти свого командування. За 63 добу загарбники продовжили обстрілювати з артилерії, мінометів, РСЗВ райони Харкова та області. В результаті одна людина загинула, а ще троє отримали поранення. Ще три людини поранили в Чугуївському районі, серед постраждалих-дитина 14 років.

Полонений рашист. Фото: YouTube
Полонений рашист. Фото: YouTube

Позитив під час війни втратив близьку людину: "Ми з сестрою не встигли"

Популярний український артист і учасник групи MOZGI Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, зізнався що в його сім'ю прийшло горе. У артиста помер батько. Олексій Завгородній зізнався, що про втрату її мамі повідомив давній товариш його батька в телефонній розмові. ТАТО Олексія помер через хворобу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

Українцям показали "зелений коридор" з Маріуполя: 5 діб під обстрілами і мінами, чоловік з собакою прорвався в Запоріжжя

У Запоріжжі пішки прийшов чоловік, який вибрався з окупованого Маріуполя разом з собакою, йшов між обстрілів і Мін, щоб вибратися з облоги. Чоловік з собакою під обстрілами виходив пішки з Маріуполя, про це написала Українка, яка працює в центрі прийому вимушених переселенців.

Маріуполь. Фото: YouTube
Маріуполь. Фото: YouTube

Потап показав, як "русский мир" зруйнував щасливу сім'ю одесита: "Кров наших діток залишиться на їхніх руках"

Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап) показав українцям історію Юрія Глодана з Одеси. Його щасливу сім'ю вбила російська ракета, запущена в житловий будинок. Через ракетний обстріл померла тримісячна донечка Юрія Глодана, його дружина Валерія, і теща.

Скрін з instagram Потапа
Скрін з instagram Потапа

Як українцям впоратися з тривожністю без Віталія Кіма та Олексія Арестовича: топ-5 порад психолога Каті Гурської

Для багатьох українців тривога зараз-незмінний і нав'язливий супутник, адже ми живемо в той час, коли все наше життя може зруйнувати війна. Як впоратися з переживаннями і стресом, розповіла учасниця реаліті "Пара на мільйон" (Новий канал), психолог Катя Гурська.

Психолог Катя Гурська, фото: пресслужба Нового каналу
Психолог Катя Гурська, фото: пресслужба Нового каналу