Українські продавці знайшли оригінальний спосіб, як продавати "російський" сир, який з початку повномасштабного вторгнення рф українці масово відмовлялися купувати.

Так, на полицях супермаркету мережі "Посад" у Харкові з'явився "анти-російський" сир. Таким перейменуванням зайнялися через те, що українці не хочуть купувати жодну продукцію з подібними назвами. Ще в перші дні війни спостерігалося, що "російський" сир лежить на полицях, у той час, як інший миттєво розкуповували.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Патріотичний креатив от "Посада". Харків", - так підписали світлину з прилавка у Телеграм-каналі "Чорний список".

Окрім цього, деякі виробники також перейменували "московську" ковбасу. Тепер вона має назву "Бандерівська".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

"Нарешті перейменували. Лежить на вітрині ковбаса Бандерівська. Питаю: "що за ковбаса?". Продавчиня каже: "Це московська". Від самих цих назв вже вернуло. Видно, попит впав, чи то українська самосвідомість виросла”, – ділиться враженнями Наталя Яцишин у фейсбук.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто нагадати, що не тільки сир зазнав такого перейменування після повномасштабного воєнного вторгнення росії. Раніше на полицях українських магазинів почали з'являтися сосиски "Джавелінки" й "Байрактарчики".

Нагадаємо, в Україні подорожчало молоко і масло, на цінники страшно дивитися: експерти назвали причини

Також Знай писав, які продукти категорично не можна тримати у холодильнику: перелік вас здивує

Раніше Знай повідомляв, ціни на хліб в Україні побили п’ятирічний рекорд – скільки тепер просять за буханець білого