В Україні, згідно з даними Укргідрометцентру, найтепліше буде на півдні країни. В інших регіонах слід готуватися до зниження температури та дощової погоди.

На заході України синоптики обіцяють дощову погоду, а температура повітря знизиться. У четвер, 29 квітня, там очікуються помірні, вдень місцями значні дощі, грози. Температура повітря вночі + 7...+9°, вдень +10 ... +12° тепла.

Без істотних опадів буде у північних областях. Лише у Житомирській області прогнозують дощі з грозами. Температура повітря вночі + 3...+5°, вдень +12 ... +14° тепла.

Дощ, фото: скріншот з відео
Дощ, фото: скріншот з відео

Водночас у центральних регіонах місцями грози, вночі + 6...+8°, вдень +12 ... +14° тепла. На сході України без опадів, вночі + 6...+8°, вдень +16 ... +18° тепла. На півдні та в Криму місцями синоптики прогнозують грозові дощі. Температура повітря вночі + 7...+9°, вдень +17 ... +19° тепла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Києві в четвер без опадів. Температура вночі + 4...+6° тепла, вдень +12 ... +14°.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Згідно з прогнозом синоптикині Наталії Діденко, у ніч на п'ятницю, 29 квітня, у західних та північних областях України ймовірні заморозки.

"Дощі, періодичні, пройдуть 29-го квітня у західних, північних областях України. У другій половині дня п'ятниці - ще в центральних областях та в південній частині. Дощі не матимуть затяжного характеру (хіба в західній частині) - чергуватимуться із проясненнями. Найближчими днями волога, з дощами, погода домінуватиме у західних та північних областях, на решті території України - Південь, Схід, Центр - буде сухо.", - повідомляє вона. Наталія Діденко

Прогноз погоди на 29 квітня, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди на 29 квітня, facebook.com/tala.didenko

Раніше Знай писав, оцінка пошкодженого майна українців: як отримати відшкодування за втрачене житло

Також ми писали, зарплату у воєнний час нараховуватимуть по-іншому: уряд вніс зміни

Нагадаємо, ДБР "потрусило" братів Віктора Медведчука і Тараса Козака на Львівщині: на поверхню вилізли несподівані факти