Уряд запустив нову програму виплат для переселенців: як отримати гроші

Для переселенців запустять нову програму виплат. За це візьметься уряд разом з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста в Україні. Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Він також назвав конкретні суми, які можуть отримати українці, що постраждали від війни і змушені були покинути свою домівку.

Маріуполь. Фото: скрін youtube
Маріуполь. Фото: скрін youtube

Оля Полякова не здивувалася ненависті росіян до українців і пояснила чому: "Вони хороші учні"

Про ненависть росіян до українців Оля Полякова поспілкувалася з Дмитром Гордоном. В інтерв'ю вона зазначила, що у цій ситуації нічого дивного немає, адже росіян навчали ненависті 8 років. Щобільше, наші агресивні сусіди-окупанти виявилися відмінними учнями, адже впоралися з ненавистю на всі 100%.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Оцінка пошкодженого майна українців: як отримати відшкодування за втрачене житло

Багато українців внаслідок війни, яку розв'язала росія, залишилися без житла і змушені були покинути свої міста і села, а дехто й Батьківщину. У зв'язку з численними руйнуваннями постало питання оцінювання пошкодженого житла українців. Адже держава вже запустила механізм відшкодування за втрачене житло.

Бородянка після окупації. Фото: скрін youtube
Бородянка після окупації. Фото: скрін youtube

У Пенсійному фонді збільшили кількість послуг, що надаватимуться онлайн: повний перелік

Пенсійний фонд України розширив перелік послуг, що надаються українцям в електронному вигляді. Для того, щоб отримати послуги з пенсійних питань, питань соціального страхування дистанційно за допомогою онлайн-сервісів Фонду потрібно виконати кілька кроків. Для початку зайдіть та зареєструйтеся на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Пенсіонер, фото з Facebook
Пенсіонер, фото з Facebook

Сергій Притула пояснив, чому зник для українців: "Доба має всього 28 годин"

З початку війни, яку оголосив путін, кинувши армію рф на територію суверенної держави Україна, телеведучий Сергій Притула старанно допомагає ЗСУ. Втім, він робив це ще до початку повномасштабної війни, під час військових дій у східній Україні. Багато хто хоче висловити Сергію свою вдячність або ж попросити про щось за допомогою соцмереж, але сам телеведучий з "Вар'яти" на Новому каналі поділився одним з важливих фактів зі свого життя, якраз на рахунок спілкування в месенджерах.

Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу
Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу

Надлегкі артсистеми допоможуть ЗСУ відправляти рашистів "додому" - доставлено з Австралії

З Австралії прибула допомога для українських Збройних сил, шість 155-мм гаубиць M-777 та боєприпаси до них. Для оборони нашої країни, від союзної Австралії надійшла допомога - це сучасна техніка, яка служить у підрозділах королівської австралійської артилерії.

Воїни ЗСУ отримали малюнки від маленьких українців, фото: facebook.com/30brigade
Воїни ЗСУ отримали малюнки від маленьких українців, фото: facebook.com/30brigade