Відомий російський пропагандист Володимир Соловйов придумав нову небилицю про українського президента Володимира Зеленського. Сказав, що свого часу той намагався влаштуватися на російське телебачення.

Це показали на пропагандистському телебаченні, і в такий спосіб журналіст, якщо його можна так назвати, прокоментував "замах на нього".

Володимир Соловйов зазначає, що свого часу український президент намагався стати ведучим на телеканалі Росія-1, однак, "не вистачило таланту".

"Задоволені, європейці? Ну як, нацики, торжествуете? Або ви як завжди зробите вигляд, що ми все це самі придумали? Вам же брехати, як дихати. Це досить кумедна історія - колись Зеленський намагався влаштуватися на наш канал ведучим. Не вистачило таланту, так. Максимум на що вистачило - бути президентом бандерівської держави" - розповів казок Володимир Соловйов.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Соловйов, скріншот
Володимир Соловйов, скріншот

Варто відзначити, що незадовго до цього з'явилася інформація про те, що в Росії були затримані "неонацисти, що готували вбивство" Володимира Соловйова. За словами президента Путіна і служб ФСБ вони вже були затримані. Звичайно ж, у всьому звинуватили українську сторону, адже інакше і бути не може.

"Члени злочинної групи дають свідчення про підготовку вбивства Соловйова, після якого вони планували сховатися за кордоном", - заявили в ФСБ.

Соловйов. Фото: Youtube
Соловйов. Фото: Youtube

Нагадаємо, що в Росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, але в СБУ лише посміялися

Раніше повідомлялося, що еропагандист Володимир Соловйов вирішив піти з війною на всю Європу

Також, хто може замінити Путіна на посаді президента: у Росії назвали ім'я