Українка потрапила в скрутне становище через власницю квартири, яка погрожує дівчині заявою в поліцію.

На своїй сторінці в instagram дівчина розмістила пост, і доклала до нього аудіозаписи, як по-хамськи повела з нею власниця квартири.

Історія дівчини така, що вона винаймала квартиру у жінки, але перед війною виїхала з країни. Повернутися вчасно не змогла, і з цього моменту почалися пригоди.

Ганебна власниця квартири. Фото: Instagram
Ганебна власниця квартири. Фото: Instagram

"Познайомтеся, це анна мазепа, власниця кількох квартир у Києві, Київській області. Ось вже мене попало зняти у неї квартиру рік тому. До 24 лютого я поїхала на тиждень з країни з донькою, з однією валізою і більше не повернулася через воєнний стан", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Через 2 тижні мені стали надходити погрози. Я відправила ключі, які їхали місяць", - зізналася дівчина.

Також вона попросила увійти в положення і розбити борг за комунальні платежі на частини і врахувати їх із заставного оплаченого місяця.

"Тому що я, як і мільйони українців, залишилася без роботи, на що послідувала хамська відмова, образи та погрожувала викинути мої речі (пропоную послухати аудіозаписи)", - розповідає потерпіла.

Після того як суму боргу дівчина погасила, її представник відправився забрати речі, але через поспіх, його підганяли, забрати всі речі чоловік не встиг.

"Ключі моя людина віддала її людині. Після чого вона написала, що в квартиру більше не пустить і мої речі забрати я не можу (дитячі іграшки, одяг, побутова техніка, квіти)", — зізналася дівчина.

Вона звернулася до шанувальників, щоб допомогли їй забрати речі.

Нагадаємо, раніше Влада Седан, дружина відомого футболіста Олександра Зінченка, оплакала загиблого в Одесі малюка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупант у листуванні з другом визнав поразку росії.

Також "Знай.ua" писав, що у російському "зруйнованому" місті загорілася авіабаза.